Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6053
Назва: | Вплив теплової обробки молока-сировини на вміст термостійкої мікрофлори |
Інші назви: | Influence of heat treatment of raw milk on the content of heat-resistant microflora |
Автори: | Гибало, Анна Юріївна Hybalo, Anna Тишківська, Наталія Василівна Tishkіvska, Natalii |
Ключові слова: | молоко-сировина;термостійка мікрофлора;молоко пастеризоване;МАФАнМ;КУО/см3;raw milk;heat-resistant microflora;pasteurized milk;MAFANM |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Гибало А.Ю. Вплив теплової обробки молока-сировини на вміст термостійкої мікрофлори / А.Ю. Гибало, Н.В. Тишківська // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.10-11 |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що за режиму теплової обробки молока-сировини екстра і вищого ґатунку за температури 73,5 ± 0,5 °С протягом 20 ± 2 секунд відбувається зменшення кількості МАФАнМ від 20 до 25 разів (р>0,05), а зниження вмісту термостійкої мікрофлори становило в середньому в 1,3 раза (р>0,05). |
Опис: | It is established that under the mode of heat treatment of raw milk of extra and higher grade at temperature 73.5 ± 0.5 ° C for 20 ± 2 seconds there is a decrease in the number of MAFANM from 20 to 25 times (p> 0,05), and the decrease in the content of heat-resistant microflora averaged 1.3 times (p> 0.05). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6053 |
УДК: | 619:636.2:591.146:637.05 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vplyv_teplovoi'_obrobky.pdf | 235,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.