Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6053
Назва: Вплив теплової обробки молока-сировини на вміст термостійкої мікрофлори
Інші назви: Influence of heat treatment of raw milk on the content of heat-resistant microflora
Автори: Гибало, Анна Юріївна
Hybalo, Anna
Тишківська, Наталія Василівна
Tishkіvska, Natalii
Ключові слова: молоко-сировина;термостійка мікрофлора;молоко пастеризоване;МАФАнМ;КУО/см3;raw milk;heat-resistant microflora;pasteurized milk;MAFANM
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Гибало А.Ю. Вплив теплової обробки молока-сировини на вміст термостійкої мікрофлори / А.Ю. Гибало, Н.В. Тишківська // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.10-11
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що за режиму теплової обробки молока-сировини екстра і вищого ґатунку за температури 73,5 ± 0,5 °С протягом 20 ± 2 секунд відбувається зменшення кількості МАФАнМ від 20 до 25 разів (р>0,05), а зниження вмісту термостійкої мікрофлори становило в середньому в 1,3 раза (р>0,05).
Опис: It is established that under the mode of heat treatment of raw milk of extra and higher grade at temperature 73.5 ± 0.5 ° C for 20 ± 2 seconds there is a decrease in the number of MAFANM from 20 to 25 times (p> 0,05), and the decrease in the content of heat-resistant microflora averaged 1.3 times (p> 0.05).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6053
УДК: 619:636.2:591.146:637.05
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vplyv_teplovoi'_obrobky.pdf235,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.