Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6053
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГибало, Анна Юріївна-
dc.contributor.authorHybalo, Anna-
dc.contributor.authorТишківська, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorTishkіvska, Natalii-
dc.date.accessioned2021-05-18T08:39:41Z-
dc.date.available2021-05-18T08:39:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГибало А.Ю. Вплив теплової обробки молока-сировини на вміст термостійкої мікрофлори / А.Ю. Гибало, Н.В. Тишківська // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.10-11uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6053-
dc.descriptionIt is established that under the mode of heat treatment of raw milk of extra and higher grade at temperature 73.5 ± 0.5 ° C for 20 ± 2 seconds there is a decrease in the number of MAFANM from 20 to 25 times (p> 0,05), and the decrease in the content of heat-resistant microflora averaged 1.3 times (p> 0.05).uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що за режиму теплової обробки молока-сировини екстра і вищого ґатунку за температури 73,5 ± 0,5 °С протягом 20 ± 2 секунд відбувається зменшення кількості МАФАнМ від 20 до 25 разів (р>0,05), а зниження вмісту термостійкої мікрофлори становило в середньому в 1,3 раза (р>0,05).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectтермостійка мікрофлораuk_UA
dc.subjectмолоко пастеризованеuk_UA
dc.subjectМАФАнМuk_UA
dc.subjectКУО/см3uk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectheat-resistant microflorauk_UA
dc.subjectpasteurized milkuk_UA
dc.subjectMAFANMuk_UA
dc.titleВплив теплової обробки молока-сировини на вміст термостійкої мікрофлориuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of heat treatment of raw milk on the content of heat-resistant microflorauk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:636.2:591.146:637.05uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vplyv_teplovoi'_obrobky.pdf235,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.