Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5942
Title: Формування та мінливість господарсько-цінних та морфологічних ознак сучасних сортів пшениці твердої ярої в умовах Лісостепу України
Other Titles: Formation and variability of economically valuable and morphological features of modern varieties of durum wheat in the Forest-Steppe of Ukraine
Authors: Лозінська, Тетяна Павлівна
Lozinska, Tetiana Pavlivna
Keywords: пшениця тверда яра;продуктивність;мінливість;господарсько-цінні ознаки;морфологічні ознаки;durum wheat;productivity;variability;economic and valuable traits;morphological signs
Issue Date: 25-May-2016
Publisher: Дніпропетровськ
Citation: Лозінська Т.П. Формування та мінливість господарсько-цінних та морфологічних ознак сучасних сортів пшениці твердої ярої в умовах Лісостепу України / Т.П. Лозінська // Роль наукових досліджень в забезпеченні процесів інноваційного розвитку аграрного виробництва України / матеріали Всеукраїнської наук.-пр. конференції молодих вчених і спеціалістів (25-26 травня 2016 р. м. Дніпропетровськ). – Дніпропетровськ, 2016. – С. 29-30.
Abstract: Проаналізовано господарсько-цінні і морфологічні ознаки сортів пшениці твердої ярої. Встановлено їх прояв та рівень мінливості. Виділено сорти, які варто включати в селекційний процес для створення нового вихідного матеріалу, адаптованого до умов Лісостепу України.
Description: Economically valuable and morphological features of spring durum wheat varieties are analyzed. Their manifestation is established and the level of variability. Selected varieties that should be included in the selection process to create a new source material adapted to the conditions of the Forest-Steppe of Ukraine.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5942
metadata.dc.identifier.udc: УДК 633.112.1 «321»:631.524/.526.306
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Formuvanya ta minluvist.pdf461,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.