Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5942
Назва: Формування та мінливість господарсько-цінних та морфологічних ознак сучасних сортів пшениці твердої ярої в умовах Лісостепу України
Інші назви: Formation and variability of economically valuable and morphological features of modern varieties of durum wheat in the Forest-Steppe of Ukraine
Автори: Лозінська, Тетяна Павлівна
Lozinska, Tetiana Pavlivna
Ключові слова: пшениця тверда яра;продуктивність;мінливість;господарсько-цінні ознаки;морфологічні ознаки;durum wheat;productivity;variability;economic and valuable traits;morphological signs
Дата публікації: 25-тра-2016
Видавництво: Дніпропетровськ
Бібліографічний опис: Лозінська Т.П. Формування та мінливість господарсько-цінних та морфологічних ознак сучасних сортів пшениці твердої ярої в умовах Лісостепу України / Т.П. Лозінська // Роль наукових досліджень в забезпеченні процесів інноваційного розвитку аграрного виробництва України / матеріали Всеукраїнської наук.-пр. конференції молодих вчених і спеціалістів (25-26 травня 2016 р. м. Дніпропетровськ). – Дніпропетровськ, 2016. – С. 29-30.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано господарсько-цінні і морфологічні ознаки сортів пшениці твердої ярої. Встановлено їх прояв та рівень мінливості. Виділено сорти, які варто включати в селекційний процес для створення нового вихідного матеріалу, адаптованого до умов Лісостепу України.
Опис: Economically valuable and morphological features of spring durum wheat varieties are analyzed. Their manifestation is established and the level of variability. Selected varieties that should be included in the selection process to create a new source material adapted to the conditions of the Forest-Steppe of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5942
УДК: УДК 633.112.1 «321»:631.524/.526.306
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formuvanya ta minluvist.pdf461,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.