Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5774
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОблап, Руслан Васильович-
dc.contributor.authorOblap, Ruslan-
dc.contributor.authorНовак, Наталія Борисівна-
dc.contributor.authorNovak, Natalia-
dc.contributor.authorМалієнко, Вадим Анатолійович-
dc.contributor.authorMaliyenko, Vadym-
dc.contributor.authorГолубець, Руслан Анатолійович-
dc.contributor.authorHolubets, Ruslan-
dc.contributor.authorСеменович, Володимир Костянтинович-
dc.contributor.authorSemenovych, Volodymyr-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.date.accessioned2021-02-27T17:09:36Z-
dc.date.available2021-02-27T17:09:36Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЗастосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, В. А. Малієнко та ін. // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. – Вінниця: ВНТУ, 2015. - С. 45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5774-
dc.descriptionThe food industry is one of the strategic sectors, the level of development of which largely determines the food security of the state, food quality of the population and the health of the nation. The development of the food industry in Ukraine is designed to increase the competitiveness of the industry and provide the population with healthy food products.uk_UA
dc.description.abstractХарчова промисловість є однією із стратегічних галузей, рівень розвитку якої значною мірою визначає продовольчу безпеку держави, якість харчування населення та здоров’я нації. Розвиток харчової промисловості в Україні покликаний підвищити конкурентоспроможність галузі та забезпечити населення повноцінними харчовими продуктами, безпечними для здоров`я.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВінницький національний технічний університетuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectДНК-діагностикаuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectDNA diagnosticsuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.titleЗастосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукціїuk_UA
dc.title.alternativeApplication of modern DNA diagnostic methods to assess some indicators of food safety and qualityuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc577.21:631.523:604.6:664.012.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_suchasnykh.pdf77,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.