Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5774
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Облап, Руслан Васильович | - |
dc.contributor.author | Oblap, Ruslan | - |
dc.contributor.author | Новак, Наталія Борисівна | - |
dc.contributor.author | Novak, Natalia | - |
dc.contributor.author | Малієнко, Вадим Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Maliyenko, Vadym | - |
dc.contributor.author | Голубець, Руслан Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Holubets, Ruslan | - |
dc.contributor.author | Семенович, Володимир Костянтинович | - |
dc.contributor.author | Semenovych, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-27T17:09:36Z | - |
dc.date.available | 2021-02-27T17:09:36Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Застосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, В. А. Малієнко та ін. // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. – Вінниця: ВНТУ, 2015. - С. 45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5774 | - |
dc.description | The food industry is one of the strategic sectors, the level of development of which largely determines the food security of the state, food quality of the population and the health of the nation. The development of the food industry in Ukraine is designed to increase the competitiveness of the industry and provide the population with healthy food products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Харчова промисловість є однією із стратегічних галузей, рівень розвитку якої значною мірою визначає продовольчу безпеку держави, якість харчування населення та здоров’я нації. Розвиток харчової промисловості в Україні покликаний підвищити конкурентоспроможність галузі та забезпечити населення повноцінними харчовими продуктами, безпечними для здоров`я. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Вінницький національний технічний університет | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | ДНК-діагностика | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | food industry | uk_UA |
dc.subject | biotechnology | uk_UA |
dc.subject | DNA diagnostics | uk_UA |
dc.subject | food security | uk_UA |
dc.title | Застосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Application of modern DNA diagnostic methods to assess some indicators of food safety and quality | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 577.21:631.523:604.6:664.012.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_suchasnykh.pdf | 77,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.