Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5759
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorКачан, Анатолій Дмитрович-
dc.contributor.authorKachan, Anatoliy-
dc.date.accessioned2021-02-24T05:24:18Z-
dc.date.available2021-02-24T05:24:18Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМерзлов С. В. Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту / С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна, А. Д. Качан // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 12. - С. 127-130.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5759-
dc.descriptionThe chemical content of broiler chickens bred on mashed food that contain immobilized ferments (aminosubtylin, protosubtylin, fitase), immobilized Iodum and mixedligand Cobalt complex. It has been proved that a muscle tissue of the researched poultry under the food additives there is a tendence of dry matter, protein, glycogen and ash increase and decrease in water and fat. The changes of Zink, Cobalt and Cuprum content change in the broiler chickens meat. Increase in the content of biotic metals in the poultry meat was in the norms required for people food.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено хімічний склад м’яса курчат-бройлерів, яких вирощували на комбікормах із умістом іммобілізованих ферментів (амілосубтилін, протосубтилін, фітаза), іммобілізованого Йоду та змішанонолігандного комплексу Кобальту. Встановлено, що у м’язовій тканині дослідної птиці за дії кормових добавок виникає тенденція щодо зростання вмісту сухої речовини, білка, глікогену та золи, а також зменшення вмісту води і жиру. Доведені зміни вмісту Цинку, Кобальту та Купруму у м’ясі курчат-бройлерів. Підвищення вмісту металів-біотиків у тканині птиці було на рівні норм, які висуваються до продуктів харчування людей.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectіммобілізована фітазаuk_UA
dc.subjectіммобілізований амілосубтилінuk_UA
dc.subjectіммобілізований протосубтилінuk_UA
dc.subjectіммобілізований Йодuk_UA
dc.subjectзмішанолігандний комплекс Кобальтуuk_UA
dc.subjectхімічний склад м’ясаuk_UA
dc.subjectм’язова тканинаuk_UA
dc.subjectimmobilized phitaseuk_UA
dc.subjectimmobilized subtylinuk_UA
dc.subjectimmobilized protosubtylinuk_UA
dc.subjectimmobilized Iodumuk_UA
dc.subjectmixedligand Cobalt complexuk_UA
dc.subjectmixed chemical contentuk_UA
dc.subjectmuscle tissueuk_UA
dc.titleХімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальтуuk_UA
dc.title.alternativeChemical composition of broiler meat when used as a part of compound feeds of immobilized enzymes, iodine and mixed ligand complexes of cobaltuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.52/.58.084:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khimichnyi_sklad.pdf377,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.