Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5645
Назва: Функціонування агропродовольчого ринку у системі економічної та продовольчої безпеки
Інші назви: Functioning of the agri-food market in the system of economic and food security
Автори: Артімонова, Ірина Вікторівна
Artimonova, Irina
Ключові слова: агропродовольчий ринок, економічна безпека, продовольча безпека, сільськогосподарська продукція;agri-food market, economic security, food security, agricultural products
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Артімонова І.В. Функціонування агропродовольчого ринку у системі економічної та продовольчої безпеки / І.В. Артімонова // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (31 жовтня 2020 року). Харків, 2020. - С. 461 - 464.
Короткий огляд (реферат): Сучасні умови функціонування агропродовольчого ринку характеризуються посиленням глобалізаційних та інтеграційних процесів, загостренням конкуренції, посиленням кризових явищ, мінливістю ринкового середовища при одночасному зниженні економічної доступності продовольства для населення країни та активізації операцій з експорту агропродовольства. В цілому функціонування агропродовольчого ринку здійснюється у вигляді складної імовірнісної динамічної соціально-економічної системи, яка охоплює процеси виробництва, обміну, розподілу та споживання продовольчих товарів.
Опис: Modern conditions of functioning of the agri-food market are characterized by strengthening of globalization and integration processes, aggravation of competition, strengthening of the crisis phenomena, variability of the market environment at the same time decrease in economic availability of food. for the population and intensification of agri-food export operations. In general, the functioning of the agri-food market is carried out in the form of a complex probabilistic dynamic socio-economic system, which covers the processes of production, exchange, distribution and consumption of food products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5645
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
funkcionuvannya_agroprodovolchogo.pdf559,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.