Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5531
Назва: Оцінювання сортів ожини, придатних для вирощування в умовах Правобережного Лісостепу України
Інші назви: Оценивание сортов ежевики, пригодных для выращивания в условиях Правобережной Лесостепи Украины. Assessment of blackberry varieties suitable for growing in the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraine
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Шох, Світлана Сергіївна
Куманська, Юлія Олександрівна
Shubenko, Lidiia
Shoh, Svetlana
Kumanska, Yulia
Ключові слова: ожина;ежевика;blackberry;початок плодоношення;начало плодоношения;beginning of fruiting;урожайність;урожайность;crop capacity;маса ягід;масса плода;mass of berries
Дата публікації: тра-2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А., Шох С.С., Куманська Ю.О. Оцінювання сортів ожини, придатних для вирощування в умовах Правобережного Лісостепу України. Збірник наукових праць «Агробіологія», 2020. № 1. С. 201–206.
Короткий огляд (реферат): Метою проведення досліджень із сортами ожини (Rubus subgenus Rubus Watson) в умовах Правобережного Лісостепу України було дослідити продуктивність іноземних сортів, які є привабливими для виробництва завдяки їх смаку та зовнішньому вигляду. Головним завданням було встановити початок та тривалість плодоношення сортів ожини, визначити рівень урожайності сорту та якість ягід.
Опис: Целью проведения исследований с сортами ежевики (Rubus subgenus Rubus Watson) в условиях Правобережной Лесостепи Украины было исследовать производительность иностранных сортов, которые являются привлекательными для производства благодаря их вкусу и внешнему виду. Главной задачей было установить начало и продолжительность плодоношения сортов ежевики, определить уровень урожайности сорта и качество ягод. The purpose of research with varieties of blackberries (Rubus subgenus Rubus Watson) in the Right Bank Forest-Steppe of Ukraine was to investigate the productivity of foreign varieties that are attractive for production due to their taste and appearance. The main task was to establish the beginning and duration of fruiting varieties of blackberries, to determine the level of yield and quality of berries.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5531
УДК: 634.717
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оцінювання сортів ожини.pdf4,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.