Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5515
Title: Компоненти врожайності ожини
Other Titles: Компоненты урожайности ежевики. Components of blackberry productivity.
Authors: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шох, Світлана Сергіївна
Shoch, Svetlana
Keywords: ожина;ежевика;blackberry;компоненти продуктивності;компоненты производительности;performance components;тривалість цвітіння;продолжительность цветения;duration of flowering
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Уманський НУС
Citation: Шубенко Л.А., Шох С.С. Компоненти врожайності ожини. Матеріали VІІ Міжнародної наук-практ конф. Актуальні питання сучасної аграрної науки. м. Умань. 21 грудня 2020 р.
Abstract: В Україні ягідний бізнес активно розвивається, збільшуються площі під ягідними культурами у промисловому та приватному садівництві. Асортимент ягідної продукції на ринку зростає. Нові сорти та сучасні технології вирощування дедалі ефективніші та більш прибуткові. Однією з таких ягідних культур є ожина, яка сьогодні завойовує прихильність садівників та споживачів.
Description: В Украине ягодный бизнес активно развивается, увеличиваются площади под ягодными культурами в промышленном и частном садоводстве. Ассортимент ягодной продукции на рынке растет. Новые сорта и современные технологии выращивания все более эффективные и более прибыльные. Одной из таких ягодных культур является ежевика, которая сегодня завоевывает расположение садоводов и потребителей. In Ukraine, the berry business is actively developing, increasing the area under berry crops in industrial and private horticulture. The range of berry products on the market is growing. New varieties and modern cultivation technologies are becoming more efficient and more profitable. One such berry crop is blackberry, which today is gaining the favor of gardeners and consumers.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5515
metadata.dc.identifier.udc: 634.717
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Komponenty vrozainosty.pdf300,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.