Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5515
Назва: Компоненти врожайності ожини
Інші назви: Компоненты урожайности ежевики. Components of blackberry productivity.
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шох, Світлана Сергіївна
Shoch, Svetlana
Ключові слова: ожина;ежевика;blackberry;компоненти продуктивності;компоненты производительности;performance components;тривалість цвітіння;продолжительность цветения;duration of flowering
Дата публікації: гру-2020
Видавництво: Уманський НУС
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А., Шох С.С. Компоненти врожайності ожини. Матеріали VІІ Міжнародної наук-практ конф. Актуальні питання сучасної аграрної науки. м. Умань. 21 грудня 2020 р.
Короткий огляд (реферат): В Україні ягідний бізнес активно розвивається, збільшуються площі під ягідними культурами у промисловому та приватному садівництві. Асортимент ягідної продукції на ринку зростає. Нові сорти та сучасні технології вирощування дедалі ефективніші та більш прибуткові. Однією з таких ягідних культур є ожина, яка сьогодні завойовує прихильність садівників та споживачів.
Опис: В Украине ягодный бизнес активно развивается, увеличиваются площади под ягодными культурами в промышленном и частном садоводстве. Ассортимент ягодной продукции на рынке растет. Новые сорта и современные технологии выращивания все более эффективные и более прибыльные. Одной из таких ягодных культур является ежевика, которая сегодня завоевывает расположение садоводов и потребителей. In Ukraine, the berry business is actively developing, increasing the area under berry crops in industrial and private horticulture. The range of berry products on the market is growing. New varieties and modern cultivation technologies are becoming more efficient and more profitable. One such berry crop is blackberry, which today is gaining the favor of gardeners and consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5515
УДК: 634.717
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Komponenty vrozainosty.pdf300,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.