Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/546
Назва: Застосування удосконаленого експресного методу визначення якості м’ясних продуктів при їх ветеринарно-санітарній оцінці
Інші назви: Application of the improved express method of determination quality of meat products at their veterinary-sanitary estimation
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiya
Ключові слова: експресний метод;якість;натрію хлорид;м’ясні продукти;express method;quality;sodium chloride;meat products
Дата публікації: 2011
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького
Короткий огляд (реферат): В результаті проведених досліджень встановлено, що стабільність показників по визначенню вмісту натрію хлориду у різних видах м’ясних продуктів за удосконаленим експресним методом становила 98,7 %, а також достовірність визначених показників в порівнянні до результатів досліджень по визначенню вмісту крохмалю становила у 96,4–98,3 % та до результатів досліджень по визначенню вмісту нітриту натрію – у 97,5–99,3%. As a result of the conducted researches is set that stability of indexes on determination of content of natrium of chloride in the different types of meat products after the improved express method was 98,7 %, and also authenticity of certain indexes in comparison to the results of researches on determination of content of starch made in 96,4–98,3 % and but to the results of researches on determination to of content of nitrite of natrium – in 97,5–99,3%. The improved method of determination of content of natrium of chloride can be used for determination of content of natrium of chloride in of meat products in the production laboratories of powers from processing of meat, in the state laboratories of veterinary medicine and in the laboratories of veterinary-sanytary estimation at the agroprodovolchemu market. As a result of this metod it is possible to get quantitative values at the estimation of quality of meat products. For this development Patent of Ukraine is got on an useful model № 61526 «Method of determination of content of chloride of natrium is in meat products ».
Опис: Богатко Н. М. Застосування удосконаленого експресного методу визначення якості м’ясних продуктів при їх ветеринарно-санітарній оцінці / Н. М. Богатко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького. - 2011. - Т. 13. - № 4(50). Ч. 4. - С. 177 - 181.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/546
ISSN: 2518–7554 2518–1327
УДК: 619:614.31:613.281:637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannya_udoskonalenogo_ekspresnogo_metodu.pdf355,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.