Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/546
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.date.accessioned2018-04-11T05:23:07Z-
dc.date.available2018-04-11T05:23:07Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.issn2518–7554 2518–1327-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/546-
dc.descriptionБогатко Н. М. Застосування удосконаленого експресного методу визначення якості м’ясних продуктів при їх ветеринарно-санітарній оцінці / Н. М. Богатко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького. - 2011. - Т. 13. - № 4(50). Ч. 4. - С. 177 - 181.uk_UA
dc.description.abstractВ результаті проведених досліджень встановлено, що стабільність показників по визначенню вмісту натрію хлориду у різних видах м’ясних продуктів за удосконаленим експресним методом становила 98,7 %, а також достовірність визначених показників в порівнянні до результатів досліджень по визначенню вмісту крохмалю становила у 96,4–98,3 % та до результатів досліджень по визначенню вмісту нітриту натрію – у 97,5–99,3%. As a result of the conducted researches is set that stability of indexes on determination of content of natrium of chloride in the different types of meat products after the improved express method was 98,7 %, and also authenticity of certain indexes in comparison to the results of researches on determination of content of starch made in 96,4–98,3 % and but to the results of researches on determination to of content of nitrite of natrium – in 97,5–99,3%. The improved method of determination of content of natrium of chloride can be used for determination of content of natrium of chloride in of meat products in the production laboratories of powers from processing of meat, in the state laboratories of veterinary medicine and in the laboratories of veterinary-sanytary estimation at the agroprodovolchemu market. As a result of this metod it is possible to get quantitative values at the estimation of quality of meat products. For this development Patent of Ukraine is got on an useful model № 61526 «Method of determination of content of chloride of natrium is in meat products ».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectекспресний методuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectнатрію хлоридuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectexpress methoduk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsodium chlorideuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.titleЗастосування удосконаленого експресного методу визначення якості м’ясних продуктів при їх ветеринарно-санітарній оцінціuk_UA
dc.title.alternativeApplication of the improved express method of determination quality of meat products at their veterinary-sanitary estimationuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:613.281:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannya_udoskonalenogo_ekspresnogo_metodu.pdf355,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.