Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5468
Назва: Швидка ферментація
Інші назви: Fast fermentation
Автори: Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Ключові слова: силос;силосування;консервант;ферментація;грубі корми;silage;ensiling;preservative;fermentation;roughage
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТОВ «Видавничий Дім «Колос»
Бібліографічний опис: Титарьова О.М. Швидка ферментація / О.Титарьова // Моя ферма .- 2019 .- №3 .- С. 36-37.
Короткий огляд (реферат): Заготівля якісного силосу неможлива без чіткого дотримання технології силосування. Про те як внесення консерванту може значно покращити результат читайте в статті.
Опис: Procurement of quality silage is impossible without strict adherence to silage technology. How the introduction of a preservative can significantly improve the result is written in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5468
УДК: 636.085.52
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shvydka_fermentatsiia.pdf347,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.