Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5468
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТитарьова, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorTytariova, Olena-
dc.date.accessioned2021-01-17T10:06:25Z-
dc.date.available2021-01-17T10:06:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТитарьова О.М. Швидка ферментація / О.Титарьова // Моя ферма .- 2019 .- №3 .- С. 36-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5468-
dc.descriptionProcurement of quality silage is impossible without strict adherence to silage technology. How the introduction of a preservative can significantly improve the result is written in the article.uk_UA
dc.description.abstractЗаготівля якісного силосу неможлива без чіткого дотримання технології силосування. Про те як внесення консерванту може значно покращити результат читайте в статті.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ «Видавничий Дім «Колос»uk_UA
dc.subjectсилосuk_UA
dc.subjectсилосуванняuk_UA
dc.subjectконсервантuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectгрубі кормиuk_UA
dc.subjectsilageuk_UA
dc.subjectensilinguk_UA
dc.subjectpreservativeuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectroughageuk_UA
dc.titleШвидка ферментаціяuk_UA
dc.title.alternativeFast fermentationuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.085.52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shvydka_fermentatsiia.pdf347,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.