Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5337
Назва: Тенденції у розвитку сучасного овочівництва в Україні
Інші назви: The main problems of nursery and technologies of growing winter garlic in Ukraine
Автори: Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenovii
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Ключові слова: овочів;овощи;vegetables;імпорт;imports;импорт;ринок;market;капуста;cabbage;помідор;томат;tomato;огірок;огурец;cucumber;попит;demand;господарство;household
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Сич З.Д. Тенденції у розвитку сучасного овочівництва в Україні/ З.Д. Сич, С.М. Кубрак // Аграрна освіта та наука : досягнення, роль, фактори росту «Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, лісовому та садово-парковому господарстві» : [тези доповідей] мат. Міжнар. наук.-практ. конференції, Біла Церква, 30 жовтня 2020 р. – Біла Церква : Білоцерківський НАУ, 2020. – С. 22-24.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано стан розвитку овочівництва в Україні у період 2000–2020 років. Основну частину овочів у 2020 році (у межах 88 %) продовжують вирощувати у господарствах населення. Незважаючи на зростаючий інтерес до нових овочевих рослин, найбільш поширеними так і залишаються овочі борщового набору – капуста, буряк столовий, морква, помідори, перець, петрушка тощо, які формують економіку овочівництва.
Опис: The state of development of vegetable growing in Ukraine in the period 2000–2020 is analyzed. The main part of vegetables in In 2020 (within 88%) continue to grow in households. Despite growing interest in new vegetable plants, the most common and remain vegetables borscht set - cabbage, table beets, carrots, tomatoes, peppers, parsley, etc., which form the economy of vegetable growing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5337
УДК: 635.1/.8(477)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tendentsii_u_rozvytku.pdf570,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.