Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.date.accessioned2020-11-16T15:13:19Z-
dc.date.available2020-11-16T15:13:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКалініна Г.П. Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів / Г.П.Калініна, Л.П.Загоруй, Т.Г.Мазур // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 29-31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263-
dc.descriptionIncreasing the biological value of fat-containing products is a promising area of research, because in comparison with European requirements, the current state of the oil and fat industry and the diet of ordinary Ukrainians need rapid change.uk_UA
dc.description.abstractПідвищення біологічної цінності жировмісних продуктів є перспективним напрямом наукових досліджень, оскільки в порівнянні з європейськими вимогами сучасний стан розвитку олієжирової промисловості та особливості харчування пересічних українців потребують швидких змін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмайонезuk_UA
dc.subjectжировмісні продуктиuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectmayonnaiseuk_UA
dc.subjectfat-containing productsuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.titleПерспективи підвищення біологічної цінності майонезівuk_UA
dc.title.alternativeProspects for increasing the biological value of mayonnaiseuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.346uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_pidvyshchennia.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.