Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Galina | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-16T15:13:19Z | - |
dc.date.available | 2020-11-16T15:13:19Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Калініна Г.П. Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів / Г.П.Калініна, Л.П.Загоруй, Т.Г.Мазур // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 29-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263 | - |
dc.description | Increasing the biological value of fat-containing products is a promising area of research, because in comparison with European requirements, the current state of the oil and fat industry and the diet of ordinary Ukrainians need rapid change. | uk_UA |
dc.description.abstract | Підвищення біологічної цінності жировмісних продуктів є перспективним напрямом наукових досліджень, оскільки в порівнянні з європейськими вимогами сучасний стан розвитку олієжирової промисловості та особливості харчування пересічних українців потребують швидких змін. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | майонез | uk_UA |
dc.subject | жировмісні продукти | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | mayonnaise | uk_UA |
dc.subject | fat-containing products | uk_UA |
dc.subject | biological value | uk_UA |
dc.title | Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for increasing the biological value of mayonnaise | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.346 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_pidvyshchennia.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.