Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263
Title: | Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів |
Other Titles: | Prospects for increasing the biological value of mayonnaise |
Authors: | Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Galina Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetyana |
Keywords: | майонез;жировмісні продукти;біологічна цінність;mayonnaise;fat-containing products;biological value |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Калініна Г.П. Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів / Г.П.Калініна, Л.П.Загоруй, Т.Г.Мазур // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 29-31. |
Abstract: | Підвищення біологічної цінності жировмісних продуктів є перспективним напрямом наукових досліджень, оскільки в порівнянні з європейськими вимогами сучасний стан розвитку олієжирової промисловості та особливості харчування пересічних українців потребують швидких змін. |
Description: | Increasing the biological value of fat-containing products is a promising area of research, because in comparison with European requirements, the current state of the oil and fat industry and the diet of ordinary Ukrainians need rapid change. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.346 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_pidvyshchennia.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.