Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263
Title: Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Other Titles: Prospects for increasing the biological value of mayonnaise
Authors: Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Keywords: майонез;жировмісні продукти;біологічна цінність;mayonnaise;fat-containing products;biological value
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Калініна Г.П. Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів / Г.П.Калініна, Л.П.Загоруй, Т.Г.Мазур // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 29-31.
Abstract: Підвищення біологічної цінності жировмісних продуктів є перспективним напрямом наукових досліджень, оскільки в порівнянні з європейськими вимогами сучасний стан розвитку олієжирової промисловості та особливості харчування пересічних українців потребують швидких змін.
Description: Increasing the biological value of fat-containing products is a promising area of research, because in comparison with European requirements, the current state of the oil and fat industry and the diet of ordinary Ukrainians need rapid change.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5263
metadata.dc.identifier.udc: 664.346
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Perspektyvy_pidvyshchennia.pdf1,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.