Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5262
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.date.accessioned2020-11-16T15:11:56Z-
dc.date.available2020-11-16T15:11:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів / Л.П.Загоруй, Г.П.Калініна, Т.Г.Мазур // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .-С. 27-29.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5262-
dc.descriptionThe antioxidant effect of a number of spices during storage of rendered lard under conditions of accelerated kinetic oxidation (102 ° C) was studied. Nutmeg, cloves, garlic and mustard are promising bio-antioxidants with high efficiency that can be used during long-term storage of dietary fats.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено антиокиснювальний вплив низки прянощів під час зберігання топленого свинячого жиру в умовах прискорено-кінетичного окиснення (102 °С). Мускатний горіх, гвоздика, часник та гірчиця є перспективними біоантиоксидантами з високою ефективністю дії, які можна використовувати під час тривалого зберігання харчових жирів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectтоплений свинячий жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.subjectкислотне числоuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectrendered larduk_UA
dc.subjectoxidationuk_UA
dc.subjectspicesuk_UA
dc.subjectorganoleptic parametersuk_UA
dc.subjectperoxide numberuk_UA
dc.subjectacid numberuk_UA
dc.titleПерспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирівuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of plant supplements as inhibitors of oxidation of dietary fatsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_vykorystannia.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.