Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5262
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Galina | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-16T15:11:56Z | - |
dc.date.available | 2020-11-16T15:11:56Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів / Л.П.Загоруй, Г.П.Калініна, Т.Г.Мазур // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .-С. 27-29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5262 | - |
dc.description | The antioxidant effect of a number of spices during storage of rendered lard under conditions of accelerated kinetic oxidation (102 ° C) was studied. Nutmeg, cloves, garlic and mustard are promising bio-antioxidants with high efficiency that can be used during long-term storage of dietary fats. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено антиокиснювальний вплив низки прянощів під час зберігання топленого свинячого жиру в умовах прискорено-кінетичного окиснення (102 °С). Мускатний горіх, гвоздика, часник та гірчиця є перспективними біоантиоксидантами з високою ефективністю дії, які можна використовувати під час тривалого зберігання харчових жирів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | топлений свинячий жир | uk_UA |
dc.subject | окиснення | uk_UA |
dc.subject | прянощі | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | пероксидне число | uk_UA |
dc.subject | кислотне число | uk_UA |
dc.subject | antioxidants | uk_UA |
dc.subject | rendered lard | uk_UA |
dc.subject | oxidation | uk_UA |
dc.subject | spices | uk_UA |
dc.subject | organoleptic parameters | uk_UA |
dc.subject | peroxide number | uk_UA |
dc.subject | acid number | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of plant supplements as inhibitors of oxidation of dietary fats | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_vykorystannia.pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.