Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5216
Title: Вермікультивування як джерело повноцінного білка для збалансуваня кормових раціонів тварин
Other Titles: Vermiculture as a source of complete protein for balancing animal feed rations
Authors: Онищенко, Любов Степанівна
Onyshchenko, Liubov
Keywords: Вермікультивування;кормовий білок;каліфорнійський черв'як;фосфоліпіди;ейкозанова кислота;біогумус;Vermiculture;feed protein;California worm;phospholipids;eicosanoic acid;compost
Issue Date: 2017
Publisher: Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет
Citation: Онищенко Л.С. Вермікультивування як джерело повноцінного білка для збалансуваня кормових раціонів тварин / Л.С.Онищенко // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 228-229.
Abstract: Використання новітніх досягнень біології у створенні і розширенні кормової бази для худоби, птиці і ставкової риби, в підвищенні їх продуктивності пов'язується, насамперед, зі збільшенням ресурсів повноцінного тваринного білка, необхідного для збалансування харчових раціонів.
Description: The use of the latest advances in biology in the creation and expansion of fodder base for livestock, poultry and pond fish, in increasing their productivity is associated primarily with increasing the resources of complete animal protein needed to balance diets.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5216
metadata.dc.identifier.udc: 606:636.085.13
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vermykultyvuvannia.pdf1,35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.