Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5216
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнищенко, Любов Степанівна-
dc.contributor.authorOnyshchenko, Liubov-
dc.date.accessioned2020-10-22T18:52:27Z-
dc.date.available2020-10-22T18:52:27Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОнищенко Л.С. Вермікультивування як джерело повноцінного білка для збалансуваня кормових раціонів тварин / Л.С.Онищенко // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 228-229.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5216-
dc.descriptionThe use of the latest advances in biology in the creation and expansion of fodder base for livestock, poultry and pond fish, in increasing their productivity is associated primarily with increasing the resources of complete animal protein needed to balance diets.uk_UA
dc.description.abstractВикористання новітніх досягнень біології у створенні і розширенні кормової бази для худоби, птиці і ставкової риби, в підвищенні їх продуктивності пов'язується, насамперед, зі збільшенням ресурсів повноцінного тваринного білка, необхідного для збалансування харчових раціонів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпропетровський державний аграрноекономічний університетuk_UA
dc.subjectВермікультивуванняuk_UA
dc.subjectкормовий білокuk_UA
dc.subjectкаліфорнійський черв'якuk_UA
dc.subjectфосфоліпідиuk_UA
dc.subjectейкозанова кислотаuk_UA
dc.subjectбіогумусuk_UA
dc.subjectVermicultureuk_UA
dc.subjectfeed proteinuk_UA
dc.subjectCalifornia wormuk_UA
dc.subjectphospholipidsuk_UA
dc.subjecteicosanoic aciduk_UA
dc.subjectcompostuk_UA
dc.titleВермікультивування як джерело повноцінного білка для збалансуваня кормових раціонів тваринuk_UA
dc.title.alternativeVermiculture as a source of complete protein for balancing animal feed rationsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc606:636.085.13uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vermykultyvuvannia.pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.