Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207
Title: | Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні |
Other Titles: | The effectiveness of the use of biological preservatives in haymaking |
Authors: | Чернюк, Сергій Васильович Chernyuk, Sergii Чернявський, Олександр Олександрович Cherniavskyi, Oleksandr |
Keywords: | сінаж;люцерна;бактеріальна закваска;консервант;технологія;поживна цінність;haylage;alfalfa;bacterial leaven;preservative;technology;nutritional value |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет |
Citation: | Чернюк С.В. Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні / С.В.Чернюк, О.О.Чернявський // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 68-69. |
Abstract: | У статі викладено теоретичні та експериментальні матеріали використання мікробних консервантів у технології заготівлі і зберіганні люцернового сінажу. Охарактеризовано основні переваги консервантів та перспективи їх використання |
Description: | The article presents theoretical and experimental materials for the use of microbial preservatives in the technology of harvesting and storage of alfalfa hay. The main advantages of preservatives and prospects for their use are described. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.085.053/.085.7 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Efektyvnist_zastosuvannia.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.