Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207
Title: Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні
Other Titles: The effectiveness of the use of biological preservatives in haymaking
Authors: Чернюк, Сергій Васильович
Chernyuk, Sergii
Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Keywords: сінаж;люцерна;бактеріальна закваска;консервант;технологія;поживна цінність;haylage;alfalfa;bacterial leaven;preservative;technology;nutritional value
Issue Date: 2017
Publisher: Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет
Citation: Чернюк С.В. Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні / С.В.Чернюк, О.О.Чернявський // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 68-69.
Abstract: У статі викладено теоретичні та експериментальні матеріали використання мікробних консервантів у технології заготівлі і зберіганні люцернового сінажу. Охарактеризовано основні переваги консервантів та перспективи їх використання
Description: The article presents theoretical and experimental materials for the use of microbial preservatives in the technology of harvesting and storage of alfalfa hay. The main advantages of preservatives and prospects for their use are described.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207
metadata.dc.identifier.udc: 636.085.053/.085.7
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Efektyvnist_zastosuvannia.pdf1,37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.