Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернюк, Сергій Васильович-
dc.contributor.authorChernyuk, Sergii-
dc.contributor.authorЧернявський, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorCherniavskyi, Oleksandr-
dc.date.accessioned2020-10-18T06:35:24Z-
dc.date.available2020-10-18T06:35:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЧернюк С.В. Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні / С.В.Чернюк, О.О.Чернявський // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 68-69.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207-
dc.descriptionThe article presents theoretical and experimental materials for the use of microbial preservatives in the technology of harvesting and storage of alfalfa hay. The main advantages of preservatives and prospects for their use are described.uk_UA
dc.description.abstractУ статі викладено теоретичні та експериментальні матеріали використання мікробних консервантів у технології заготівлі і зберіганні люцернового сінажу. Охарактеризовано основні переваги консервантів та перспективи їх використанняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпропетровський державний аграрноекономічний університетuk_UA
dc.subjectсінажuk_UA
dc.subjectлюцернаuk_UA
dc.subjectбактеріальна закваскаuk_UA
dc.subjectконсервантuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.subjecthaylageuk_UA
dc.subjectalfalfauk_UA
dc.subjectbacterial leavenuk_UA
dc.subjectpreservativeuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.titleЕфективність застосування біологічного консерванту у сінажуванніuk_UA
dc.title.alternativeThe effectiveness of the use of biological preservatives in haymakinguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.085.053/.085.7uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Efektyvnist_zastosuvannia.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.