Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернюк, Сергій Васильович | - |
dc.contributor.author | Chernyuk, Sergii | - |
dc.contributor.author | Чернявський, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Cherniavskyi, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-18T06:35:24Z | - |
dc.date.available | 2020-10-18T06:35:24Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Чернюк С.В. Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні / С.В.Чернюк, О.О.Чернявський // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 68-69. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5207 | - |
dc.description | The article presents theoretical and experimental materials for the use of microbial preservatives in the technology of harvesting and storage of alfalfa hay. The main advantages of preservatives and prospects for their use are described. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статі викладено теоретичні та експериментальні матеріали використання мікробних консервантів у технології заготівлі і зберіганні люцернового сінажу. Охарактеризовано основні переваги консервантів та перспективи їх використання | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет | uk_UA |
dc.subject | сінаж | uk_UA |
dc.subject | люцерна | uk_UA |
dc.subject | бактеріальна закваска | uk_UA |
dc.subject | консервант | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | поживна цінність | uk_UA |
dc.subject | haylage | uk_UA |
dc.subject | alfalfa | uk_UA |
dc.subject | bacterial leaven | uk_UA |
dc.subject | preservative | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.title | Ефективність застосування біологічного консерванту у сінажуванні | uk_UA |
dc.title.alternative | The effectiveness of the use of biological preservatives in haymaking | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.085.053/.085.7 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Efektyvnist_zastosuvannia.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.