Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5099
Назва: Інноваційний потенціал підприємства: сутність та структура
Інші назви: Investigation of products quality and safety in Ukraine dairy processing enterprises
Автори: Коваль, Надія Володимирівна
Koval, Nadiia
Ключові слова: інноваційний потенціал;innovation potential;носій потенціалу;sender of potential;структура потенціалу;structure potential;ресурси;resources;ефект синергії;effect of synergy
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Коваль Н. В. Інноваційний потенціал підприємства: сутність та структура / Н. В. Коваль // Інноваційна економіка. – 2011. – №7. – С. 165-170.
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено системний аналіз підходів науковців до визначення сутності та структури інноваційного потенціалу, запропоновано уточнене визначення інноваційного потенціалу підприємства, його структури та елементного складу носія, що сприятиме підвищенню ефективності управління формуванням та реалізацією інноваційного потенціалу підприємства.
Опис: The paper gives a systemic analysis of scientists’ approach to defining the nature and structure of innovation potential. There has been suggested the specified definition of innovation potential of an enterprise, its structure and elements structure of the bearer which would provide increase in forming and realization of an enterprise innovation potential management efficiency.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5099
УДК: 330.341.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovacijnyj_potencial.pdf246,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.