Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5096
Title: | Вплив генетичного прогресу на продуктивні якості курчат-бройлерів та яєчних курей |
Other Titles: | Influence of genetic progress on productive qualities of broiler chickens and laying hens |
Authors: | Каркач, Петро Михайлович Karkach, Peter |
Keywords: | витрати кормів;feed costs;м’язи;гени;жирова тканина;генетичний відбір;muscle;genes;fatty tissue;genetic selection |
Issue Date: | 20-Apr-2018 |
Publisher: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Citation: | Каркач П.М. Вплив генетичного прогресу на продуктивні якості курчат-бройлерів та яєчних курей / П.М.Каркач // Розведення та селекція тварин: досягнення, проблеми, перспективи: збірник наук. праць міжнар. наук.- практ. конф. (20 квітня 2018 року) .- Житомир, 2018 .– С.197-203. |
Abstract: | Селекційно-племінна робота у промисловому птахівництві на протязі останніх десятків років направлена на покращення продуктивних якостей і підвищення рентабельності виробництва м’яса курчат-бройлерів та харчових яєць. В оглядовій статті наводяться значні відмінності у темпах росту, розвитку м’язової, скелетної, імунної систем, накопичення жирової тканини у курчат двох типів продуктивності. |
Description: | Selection and breeding work in industrial poultry farming has been aimed at improving the productive qualities and increasing the profitability of chicken-broiler meat and egg production for the past decades. In the review article, there are significant differences in the rate of growth, the development of muscle, skeletal, immune systems, the accumulation of fatty tissue in the chickens of two types of productivity. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5096 |
metadata.dc.identifier.udc: | 63652/.58.03:636.082.2 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Wpliw_genetiznogo.pdf | 337,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.