Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5089
Title: | Оптимізація інтеграційних зв’язків між підприємствами сільського господарства і переробно-харчових галузей в умовах посилення впливу євроінтеграційних процесів |
Other Titles: | Optimization of integration relations between agricultural enterprises and processing and food industries in the conditions of strengthening the influence of European integration processes |
Authors: | Крисанов, Дмитро Федосович Krysanov, Dmytro |
Keywords: | програми-передумови;аграрні господарства;переробно-харчові підприємства;інтеграційні зв’язки;додана вартість;європейські ринки;program prerequisites;agrarian economy;pererobne-food enterprises;integration of communication;added value European markets |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Вісник Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Економічні науки |
Citation: | Крисанов Д. Ф. Оптимізація інтеграційних зв’язків між підприємствами сільського господарства і переробно-харчових галузей в умовах посилення впливу євроінтеграційних процесів / Д.Ф. Крисанов // Вісник Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Економічні науки. – 2016. – №. 11. – С. 137-151. |
Abstract: | Проаналізовано ситуацію в сфері інтеграції аграрних та переробнохарчових підприємств, що перебувають поза зоною впливу холдингових структур, оцінено масштаби, узагальнено типи технологічних зв’язків й форми економічних відносин між ними з точки зору створення та стабільного функціонування продовольчих і кормових ланцюжків. Розкрито резерви й невикористані ресурси, які будуть задіяні в процесі впровадження програм-передумов, НАССР і формуванні інтегрованих структур з метою підвищення конкурентоспроможності кінцевої агрохарчової продукції та збільшення доданої вартості при її просуванні на європейські ринки. |
Description: | Analyzed the situation in the sphere of integration of agricultural and pererobne-food enterprises outside the zone of influence of the holding structures, the scale, summarizes the types of technological communication and forms of economic relations between them from the point of view of the creation and stable functioning of the food and feed chains. Disclosed reserves and untapped resources that will be involved in the implementation process of programs-prerequisites, HACCP and integrated structures with the aim of increasing competitiveness of the end arkaroola products and increasing of added value when promoting to European markets. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5089 |
metadata.dc.identifier.udc: | 338.432 : 664 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
optymizaciya.pdf | 503,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.