Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5085
Назва: Птахівництво (терміни та визначення): Навчально-методичний посібник
Інші назви: Poultry farming (terms and definitions): Training manual
Автори: Каркач, Петро Михайлович
Karkach, Peter
Бесулін, Віктор Іванович
Besulin, Viktor
Машкін, Юрій Олексійович
Mashkin, Yurii
Гордієнко, Василь Михайлович
Gordienko, Vasil
Фесенко, Василь Федорович
Fesenko, Vasily
Кузьменко, Петро Іванович
Kuzmenko, Peter
Бількевич, Віта Володимирівна
Bilkevych, Vita
Ключові слова: птахівництво;терміни;поняття;poultry breeding;terms;definitions
Дата публікації: 2015
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Птахівництво (терміни та визначення): навчально-методичний посібник для забезпечення самостійної роботи студентами очної і заочної форми навчання з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» // П.М. Каркач, В.І. Бесулін, Ю.О. Машкін та ін .- Біла Церква, 2015 .- 52 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до нормативного документа ДСТУ 4533:2006 (Птахівництво. Терміни та визначення понять) та літературних джерел, наведено близько 250 термінів та визначень понять з птахівництва. Вивчення основних термінів та визначення понять з курсу «Птахівництво», дасть можливість студентам глибше і краще підготуватися до написання модулів, атестацій та інших завдань з контролю знань.
Опис: In accordance with the normative document DSTU 4533: 2006 (Poultry. Terms and definitions) and literature sources, there are about 250 terms and definitions of poultry. Learning the basic terms and definitions of the Poultry course will allow students to prepare more deeply and better for writing modules, certifications and other knowledge control tasks.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5085
УДК: 636.5
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ptahivnutstwo -termini.pdf549,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.