Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5065
Title: | Сучасні тенденції розвитку ланцюгів створення доданої вартості молочної продукції |
Other Titles: | Current trends in the development of chains of creation value added of dairy products |
Authors: | Сатир, Лариса Михайлівна Satyr, Larysa Вовк, Лариса Анатоліївна Vovk, Larysa |
Keywords: | агропродовольчий ланцюг;agri-food chain;додана вартість;added value;інновації;innovation;молочна продукція;dairy product;стратегія;strategy |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Сатир Л.М. Сучасні тенденції розвитку ланцюгів створення доданої вартості молочної продукції / Л.М. Сатир, Л.А. Вовк // Сталий розвиток сільського господарства: глобальні зміни та національні особливості досягнення: матеріали міжнародної наук. практ. конф. 28-29 травня 2019 р. м. Біла Церква. - Біла Церква: БНАУ. - С. 36-38. |
Abstract: | З’ясовані сучасні тенденції розвитку ринку молока та молочних продуктів та особливості економічної поведінки його суб’єктів-виробників молока, переробників молочної сировини та роздрібних торговців молочною продукцією. Досліджено ланцюги створення доданої вартості молочної продукції переробними підприємствами. |
Description: | Current trends in the market of milk and dairy products and features are clarified economic behavior of its milk-producing entities, raw milk processors and dairy retailers. The value chain was studied dairy products by processing enterprises. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5065 |
metadata.dc.identifier.udc: | 330.143.2:637.1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
suchasni_tendenciyi.pdf | 268,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.