Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5065
Назва: Сучасні тенденції розвитку ланцюгів створення доданої вартості молочної продукції
Інші назви: Current trends in the development of chains of creation value added of dairy products
Автори: Сатир, Лариса Михайлівна
Satyr, Larysa
Вовк, Лариса Анатоліївна
Vovk, Larysa
Ключові слова: агропродовольчий ланцюг;agri-food chain;додана вартість;added value;інновації;innovation;молочна продукція;dairy product;стратегія;strategy
Дата публікації: 2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сатир Л.М. Сучасні тенденції розвитку ланцюгів створення доданої вартості молочної продукції / Л.М. Сатир, Л.А. Вовк // Сталий розвиток сільського господарства: глобальні зміни та національні особливості досягнення: матеріали міжнародної наук. практ. конф. 28-29 травня 2019 р. м. Біла Церква. - Біла Церква: БНАУ. - С. 36-38.
Короткий огляд (реферат): З’ясовані сучасні тенденції розвитку ринку молока та молочних продуктів та особливості економічної поведінки його суб’єктів-виробників молока, переробників молочної сировини та роздрібних торговців молочною продукцією. Досліджено ланцюги створення доданої вартості молочної продукції переробними підприємствами.
Опис: Current trends in the market of milk and dairy products and features are clarified economic behavior of its milk-producing entities, raw milk processors and dairy retailers. The value chain was studied dairy products by processing enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5065
УДК: 330.143.2:637.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
suchasni_tendenciyi.pdf268,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.