Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5065
Назва: | Сучасні тенденції розвитку ланцюгів створення доданої вартості молочної продукції |
Інші назви: | Current trends in the development of chains of creation value added of dairy products |
Автори: | Сатир, Лариса Михайлівна Satyr, Larysa Вовк, Лариса Анатоліївна Vovk, Larysa |
Ключові слова: | агропродовольчий ланцюг;agri-food chain;додана вартість;added value;інновації;innovation;молочна продукція;dairy product;стратегія;strategy |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Сатир Л.М. Сучасні тенденції розвитку ланцюгів створення доданої вартості молочної продукції / Л.М. Сатир, Л.А. Вовк // Сталий розвиток сільського господарства: глобальні зміни та національні особливості досягнення: матеріали міжнародної наук. практ. конф. 28-29 травня 2019 р. м. Біла Церква. - Біла Церква: БНАУ. - С. 36-38. |
Короткий огляд (реферат): | З’ясовані сучасні тенденції розвитку ринку молока та молочних продуктів та особливості економічної поведінки його суб’єктів-виробників молока, переробників молочної сировини та роздрібних торговців молочною продукцією. Досліджено ланцюги створення доданої вартості молочної продукції переробними підприємствами. |
Опис: | Current trends in the market of milk and dairy products and features are clarified economic behavior of its milk-producing entities, raw milk processors and dairy retailers. The value chain was studied dairy products by processing enterprises. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5065 |
УДК: | 330.143.2:637.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
suchasni_tendenciyi.pdf | 268,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.