Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4922
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мерзлов, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Merzlov, Serhii | - |
dc.contributor.author | Ломова, Неоніла Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Lomova, Neonila | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Рудакова, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Rudakova, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Сніжко, Ольга Олегівна | - |
dc.contributor.author | Snizhko, Olha | - |
dc.contributor.author | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
dc.contributor.author | Voroshchuk, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-10T09:09:29Z | - |
dc.date.available | 2020-07-10T09:09:29Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктами / С.В.Мерзлов, Н.М.Ломова, С.А.Наріжний та ін. // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва. Інноваційні технології в харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 27-28 вересня .– Біла Церква: БНАУ, 2018 .– С. 49-51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4922 | - |
dc.description | One of the approaches to the development of programs for ensuring the quality and safety of food products today is a system based on the principles of HACCP. Therefore, the use of HACCP principles in the development of new types of dairy products, in particular, yogurt with apiproducts, is a topical issue. All hazardous factors that may exist in the process of production of yogurt with apiproducts are identified and a list of potential hazards is made according to the risk diagram. Six combined critical control points have been identified: acceptance of dairy and non-dairy raw materials; cooling and milk reservation; pasteurization; fermentation; packing. | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним із підходів до розроблення програм забезпечення якості і безпечності харчової продукції сьогодні є система на основі принципів НАССР. Тому, використання принципів НАССР під час розроблення нових видів молочних продуктів, зокрема, йогурту з апіпродуктами, є актуальним питанням. Проведено ідентифікацію всіх небезпечних чинників, які можуть існувати в процесі виробництва йогурту з апіпродуктами та складено перелік потенційних небезпек за діаграмою ризиків. Визначено шість об’єднаних критичних точок контролю: приймання молочної і немолочної сировини; охолодження і резервування молока; пастеризація; сквашування; фасування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | апіпродукти | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | небезпечний чинник | uk_UA |
dc.subject | критичні точки контролю | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | by-products | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | dangerous factor | uk_UA |
dc.subject | critical control points | uk_UA |
dc.title | Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктами | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of the HACCP program to ensure the quality and safety of yogurt with apiproducts | uk_UA |
dc.title.alternative | Разработка программы НАССР для обеспечения качества и безопасности йогурта с апипродуктами | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 658.511.2:637.146 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozroblennia_prohramy.pdf | 648,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.