Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4831
Title: Технологічні особливості годівлі молоді дискусів
Other Titles: Technological features of feeding young discus
Authors: Сущенко, Каріна Олександрівна
Sushchenko, Karina
Федоров, Андрій В'ячеславович
Fedorov, Andrii
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Prysiazhniuk, Nataliia
Keywords: дискус;мальок;науплії;нерестовища;акваріум;discus;fry;nauplii;spawning grounds;aquarium
Issue Date: Nov-2019
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Сущенко К.О. Технологічні особливості годівлі молоді дискусів / К.О. Сущенко, А.В. Федоров, Н.М. Присяжнюк // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції магістрантів (21 листопада 2019 року). – Біла Церква: БНАУ, 2019. – С. 57–58.
Abstract: Повноцінне, правильне живлення молоді риб – запорука їхнього здоров’я і своєчасного статевого дозрівання. Молодь риб, що отримує своєчасно з кормом усі необхідні організму речовини, має здоровий екстер’єр, успішно протистоїть хворобам і несприятливому впливу середовища. І навпаки – риби, які не отримали вдосталь якісного корму, згодом стають кволими, розміри тіла непропорційні, тобто втрачають товарний вид, а їх утримання стає економічно не вигідним.
Description: Adequate, proper nutrition of young fish is the key to their health and timely puberty. Young fish, which receive all the necessary substances in time with food, have a healthy exterior, successfully resist disease and adverse environmental influences. Conversely, fish that have not received enough quality food eventually become weak, their body size is disproportionate, ie they lose their marketability, and their content becomes economically unprofitable.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4831
metadata.dc.identifier.udc: 639.39
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohichni_osoblyvosti.pdf346,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.