Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4831
Назва: Технологічні особливості годівлі молоді дискусів
Інші назви: Technological features of feeding young discus
Автори: Сущенко, Каріна Олександрівна
Sushchenko, Karina
Федоров, Андрій В'ячеславович
Fedorov, Andrii
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Prysiazhniuk, Nataliia
Ключові слова: дискус;мальок;науплії;нерестовища;акваріум;discus;fry;nauplii;spawning grounds;aquarium
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сущенко К.О. Технологічні особливості годівлі молоді дискусів / К.О. Сущенко, А.В. Федоров, Н.М. Присяжнюк // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції магістрантів (21 листопада 2019 року). – Біла Церква: БНАУ, 2019. – С. 57–58.
Короткий огляд (реферат): Повноцінне, правильне живлення молоді риб – запорука їхнього здоров’я і своєчасного статевого дозрівання. Молодь риб, що отримує своєчасно з кормом усі необхідні організму речовини, має здоровий екстер’єр, успішно протистоїть хворобам і несприятливому впливу середовища. І навпаки – риби, які не отримали вдосталь якісного корму, згодом стають кволими, розміри тіла непропорційні, тобто втрачають товарний вид, а їх утримання стає економічно не вигідним.
Опис: Adequate, proper nutrition of young fish is the key to their health and timely puberty. Young fish, which receive all the necessary substances in time with food, have a healthy exterior, successfully resist disease and adverse environmental influences. Conversely, fish that have not received enough quality food eventually become weak, their body size is disproportionate, ie they lose their marketability, and their content becomes economically unprofitable.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4831
УДК: 639.39
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohichni_osoblyvosti.pdf346,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.