Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4766
Назва: Перспективи використання амаранту у птахівництві
Інші назви: Perspectives of amaranth using in poultry production
Автори: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Чубар, Ольга Миколаївна
Chubar, Olga
Пономаренко, Наталія Вікторівна
Ponomarenko, Nataliia
Девеча, Ізабела Олександрівна
Devecha, Isabella
Ключові слова: ліпідний склад;lipid content;підшлункова залоза;pancreas;перепела;quails;амарант;amaranth
Дата публікації: 2008
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Перспективи використання амаранту у птахівництві / С.І. Цехмістренко, О.М. Чубар, Н.В. Пономаренко, І.О. Девеча // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Тваринництво» .- Суми, 2008 .- Вип. 6 (14) .– С. 143–148.
Короткий огляд (реферат): Досліджено ліпідний склад підшлункової залози перепелів при дії стрес-фактора та згодовуванні насіння амаранту. Встановлено модифікуючий ефект насіння амаранту на ліпідний склад підшлункової залози перепелів за дії нітратів, вплив на живу масу та збереженість поголів’я
Опис: The lipids type of fabrics of pancreas of quails was explored at action of stress-factor and as feeding by the corn of amaranth. The modifying effect of amaranth grains is set on lipids types of fabrics of pancreas of quails at action of nitrates, influence on living mass and safety of total number of livestock are researched.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4766
УДК: 636.5.086:582.663(07)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_vykorystannia_amarantu.pdf4,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.