Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4766
Title: Перспективи використання амаранту у птахівництві
Other Titles: Perspectives of amaranth using in poultry production
Authors: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Чубар, Ольга Миколаївна
Chubar, Olga
Пономаренко, Наталія Вікторівна
Ponomarenko, Nataliia
Девеча, Ізабела Олександрівна
Devecha, Isabella
Keywords: ліпідний склад;lipid content;підшлункова залоза;pancreas;перепела;quails;амарант;amaranth
Issue Date: 2008
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Перспективи використання амаранту у птахівництві / С.І. Цехмістренко, О.М. Чубар, Н.В. Пономаренко, І.О. Девеча // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Тваринництво» .- Суми, 2008 .- Вип. 6 (14) .– С. 143–148.
Abstract: Досліджено ліпідний склад підшлункової залози перепелів при дії стрес-фактора та згодовуванні насіння амаранту. Встановлено модифікуючий ефект насіння амаранту на ліпідний склад підшлункової залози перепелів за дії нітратів, вплив на живу масу та збереженість поголів’я
Description: The lipids type of fabrics of pancreas of quails was explored at action of stress-factor and as feeding by the corn of amaranth. The modifying effect of amaranth grains is set on lipids types of fabrics of pancreas of quails at action of nitrates, influence on living mass and safety of total number of livestock are researched.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4766
metadata.dc.identifier.udc: 636.5.086:582.663(07)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Perspektyvy_vykorystannia_amarantu.pdf4,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.