Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4647
Title: Використання селену в м’ясному птахівництві
Other Titles: The use of selenium in poultry meat
Использование селена в мясном птицеводстве
Authors: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Пацеля, Олег Андрійович
Patselia, Oleh
Keywords: мікроелемент;селен;доза;птиця;продуктивні якості;microelements;selenium;dosе poultry;productive qualities
Issue Date: 2015
Publisher: Sp. z o.o. «Diamond trading tour»
Citation: Соболєв О.І. Використання селену в м’ясному птахівництві / О.І. Соболєв, О.А. Пацеля // Priorytetowe obszary nauki : zbiór artykułów naukowych, 29–30 November 2015, Zakopane .– Warszawa, 2015 .– Р. 36–40.
Abstract: Описано позитивний вплив селену на продуктивні якості сільськогосподарської птиці та якість яєчної та м’ясної продукції. Наведені оптимальні дози введення селену в комбікорми для різних видів сільськогосподарської птиці. Перераховані різні неорганічні та органічні хімічні сполуки, які використовують для збагачення раціонів птиці селеном.
Description: The positive effect of selenium on the productive qualities of poultry and the quality of egg and meat products is described. The optimal doses of introducing selenium into compound feeds for different types of poultry are given. Various inorganic and organic chemical compounds used to enrich poultry diets with selenium are listed.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4647
ISBN: 978-83-65207-48-7
metadata.dc.identifier.udc: 636.5.033.087.72
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vykorystannia_selenu.pdf96,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.