Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4647
Назва: Використання селену в м’ясному птахівництві
Інші назви: The use of selenium in poultry meat
Использование селена в мясном птицеводстве
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Пацеля, Олег Андрійович
Patselia, Oleh
Ключові слова: мікроелемент;селен;доза;птиця;продуктивні якості;microelements;selenium;dosе poultry;productive qualities
Дата публікації: 2015
Видавництво: Sp. z o.o. «Diamond trading tour»
Бібліографічний опис: Соболєв О.І. Використання селену в м’ясному птахівництві / О.І. Соболєв, О.А. Пацеля // Priorytetowe obszary nauki : zbiór artykułów naukowych, 29–30 November 2015, Zakopane .– Warszawa, 2015 .– Р. 36–40.
Короткий огляд (реферат): Описано позитивний вплив селену на продуктивні якості сільськогосподарської птиці та якість яєчної та м’ясної продукції. Наведені оптимальні дози введення селену в комбікорми для різних видів сільськогосподарської птиці. Перераховані різні неорганічні та органічні хімічні сполуки, які використовують для збагачення раціонів птиці селеном.
Опис: The positive effect of selenium on the productive qualities of poultry and the quality of egg and meat products is described. The optimal doses of introducing selenium into compound feeds for different types of poultry are given. Various inorganic and organic chemical compounds used to enrich poultry diets with selenium are listed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4647
ISBN: 978-83-65207-48-7
УДК: 636.5.033.087.72
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_selenu.pdf96,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.