Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4639
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T09:43:21Z | - |
dc.date.available | 2020-04-22T09:43:21Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Т.М.Димань // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IV Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції (7–9 квітня 2011 р.) .– Донецьк : ДонНУЕТ, 2011 .– С.7–9. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4639 | - |
dc.description | It was studied the antioxidant activity of different plant additives in milk fat. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. Toxicological and microbiological evaluation of butter with antioxidants was performed. Spices, spicy herbs, vegetables are promising for use in the production of functional foods. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено антиокиснювальний вплив рослинних добавок за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Проведено токсикологічне та мікробіологічне оцінювання вершкового масла з антиоксидантами. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського | uk_UA |
dc.subject | молочний жир | uk_UA |
dc.subject | окиснення | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | прянощі | uk_UA |
dc.subject | пряні трави | uk_UA |
dc.subject | токсикологічне і мікробіологічне оцінювання | uk_UA |
dc.subject | milk fat | uk_UA |
dc.subject | bioantioxidants | uk_UA |
dc.subject | antioxidant activity | uk_UA |
dc.subject | species | uk_UA |
dc.subject | тoxicological and microbiological evaluation | uk_UA |
dc.title | Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the quality of fatty foods by using antioxidants in plant origin | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.8.037.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Polipshennia_yakosti.pdf | 489,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.