Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4639
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.date.accessioned2020-04-22T09:43:21Z-
dc.date.available2020-04-22T09:43:21Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Т.М.Димань // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IV Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції (7–9 квітня 2011 р.) .– Донецьк : ДонНУЕТ, 2011 .– С.7–9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4639-
dc.descriptionIt was studied the antioxidant activity of different plant additives in milk fat. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. Toxicological and microbiological evaluation of butter with antioxidants was performed. Spices, spicy herbs, vegetables are promising for use in the production of functional foods.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено антиокиснювальний вплив рослинних добавок за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Проведено токсикологічне та мікробіологічне оцінювання вершкового масла з антиоксидантами. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДонецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановськогоuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectпряні травиuk_UA
dc.subjectтоксикологічне і мікробіологічне оцінюванняuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectbioantioxidantsuk_UA
dc.subjectantioxidant activityuk_UA
dc.subjectspeciesuk_UA
dc.subjectтoxicological and microbiological evaluationuk_UA
dc.titleПоліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняuk_UA
dc.title.alternativeImproving the quality of fatty foods by using antioxidants in plant originuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.8.037.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Polipshennia_yakosti.pdf489,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.