Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4597
Title: Біохімічний склад капусти білоголової різних еколого-географічних груп
Other Titles: Biochemical composition of white cabbage of different ecological and geographical groups
Authors: Жук, Ольга Яківна
Жук, Віталій Юхимович
Федосій, Іван Олексійович
Сидорова, Ірина Марківна
Zhuk, Olga
Zhuk, Vitaliy
Thedosiy, Ivan
Sidorova, irina
Keywords: капуста білоголова;біохімія;сорт;гібрид;суха речовина;цукор;вітамін С;cabbage;biochemistry;sugars;dry matter;Vitamin C;variety;hybrid
Issue Date: 2009
Publisher: Біла церква
Citation: Жук О.Я., Жук В.Ю., Федосій І.О., Сидорова І.М. Біохімічний склад капусти білоголової різних еколого-географічних груп // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету: Зб. наук. праць. – Біла Церква, 2009. – Вип. 59. – с.60-63
Abstract: Узагальнено результати багаторічних досліджень біохімічного складу сортів і гібридів капусти білоголової різних строків достигання. Виділено групи сортотипів і сортотипи за вмістом сухої речовини, цукрів і вітаміну С. Встановлено перевагу пізньостиглих сортів і гібридів сортотипу Лангендейська зимова за середніми показниками і максимальним накопиченням біохімічних компонентів. The results of long-term studies of the biochemical composition of varieties and hybrids of white cabbage of different maturity are generalized. The groups of sortotypes and sortotypes according to the content of dry matter, sugars and vitamin C. are distinguished. The advantage of late-ripening varieties and hybrids of the Langendean winter variety according to the average indicators and maximum accumulation of biochemical components.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4597
metadata.dc.identifier.udc: УДК 581.13: 631.526: 635.342
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biokhimichnyi_ sklad.pdf303,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.