Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4597
Назва: Біохімічний склад капусти білоголової різних еколого-географічних груп
Інші назви: Biochemical composition of white cabbage of different ecological and geographical groups
Автори: Жук, Ольга Яківна
Жук, Віталій Юхимович
Федосій, Іван Олексійович
Сидорова, Ірина Марківна
Zhuk, Olga
Zhuk, Vitaliy
Thedosiy, Ivan
Sidorova, irina
Ключові слова: капуста білоголова;біохімія;сорт;гібрид;суха речовина;цукор;вітамін С;cabbage;biochemistry;sugars;dry matter;Vitamin C;variety;hybrid
Дата публікації: 2009
Видавництво: Біла церква
Бібліографічний опис: Жук О.Я., Жук В.Ю., Федосій І.О., Сидорова І.М. Біохімічний склад капусти білоголової різних еколого-географічних груп // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету: Зб. наук. праць. – Біла Церква, 2009. – Вип. 59. – с.60-63
Короткий огляд (реферат): Узагальнено результати багаторічних досліджень біохімічного складу сортів і гібридів капусти білоголової різних строків достигання. Виділено групи сортотипів і сортотипи за вмістом сухої речовини, цукрів і вітаміну С. Встановлено перевагу пізньостиглих сортів і гібридів сортотипу Лангендейська зимова за середніми показниками і максимальним накопиченням біохімічних компонентів. The results of long-term studies of the biochemical composition of varieties and hybrids of white cabbage of different maturity are generalized. The groups of sortotypes and sortotypes according to the content of dry matter, sugars and vitamin C. are distinguished. The advantage of late-ripening varieties and hybrids of the Langendean winter variety according to the average indicators and maximum accumulation of biochemical components.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4597
УДК: УДК 581.13: 631.526: 635.342
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biokhimichnyi_ sklad.pdf303,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.