Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/455
Назва: Аналіз годівлі нутрій в сучасних сільськогосподарських підприємствах України
Інші назви: Analysis of feeding nutria in modern agricultural enterprises of Ukraine
Автори: Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Ключові слова: нутрії;корм;обмін речовин;система годівлі;нутрии;корм;обмен веществ;система кормления;nutria;food;metabolism;feeding system
Дата публікації: 2015
Видавництво: Науковий вісник НУБіП
Короткий огляд (реферат): Викладено результати проведеного аналізу годівлі виробничо-вікових груп нутрій в сучасних умовах господарювання. Велика увага в нутріївництві приділяється організації раціональної годівлі та забезпеченню тварин необхідними поживними речовинами для отримання високої продуктивності й якості продукції. Дотримання системи годівлі і режимів згодовування кормів залежно від фізіологічного стану протягом усього виробничого періоду сприяє покращенню показників продуктивності та якості хутра. Здатність вчасно заготовлених кормів забезпечувати всі рівні живлення нутрій і сприяє економному їх витрачанню на виробництво продукції The article presents the results of the analysis of production and feeding nutria age groups in the contemporary economy. Important role in study of nutria given to the organization and to ensure rational feeding animals with essential nutrients to achieve high productivity and product quality. Compliance with feeding systems and modes of feeding forages depending on the physiological state throughout the entire production period helps to improve performance and quality of fur. The ability to provide timely harvested forages all levels of nutrition nutria is to maintain all vital functions of the animal organism, promotes economic expenditure on fodder production Изложены результаты проведенного анализа кормления производственно-возрастных групп нутрий в современных условиях хозяйствования. Важная роль в нутриеводстве отводится организации рационального кормления и обеспечению животных необходимыми питательными веществами для получения высокой производительности и качества продукции. Соблюдение системы кормления и режимов скармливания кормов в зависимости от физиологического состояния на протяжении всего производственного периода способствует улучшению показателей производительности и качества меха. Способность вовремя заготовленных кормов обеспечивать все уровни питания нутрий ведет к поддержанию всех жизненных функций организма животных, способствует экономному расходованию кормов
Опис: Кузьменко О.А. Аналіз годівлі нутрій в сучасних сільськогосподарських підприємствах України / О.А.Кузьменко //Науковий вісник НУБіП. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва .- К., 2015 .- № 205. Ч.1 .- С. 302 – 307.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/455
ISSN: 2518-1041 онл; 2222-8578 друк
УДК: УДК 636.084.41:636.932
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_hodivli.pdf297,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.