Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/455
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2018-04-02T12:49:51Z-
dc.date.available2018-04-02T12:49:51Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.issn2518-1041 онл; 2222-8578 друк-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/455-
dc.descriptionКузьменко О.А. Аналіз годівлі нутрій в сучасних сільськогосподарських підприємствах України / О.А.Кузьменко //Науковий вісник НУБіП. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва .- К., 2015 .- № 205. Ч.1 .- С. 302 – 307.uk_UA
dc.description.abstractВикладено результати проведеного аналізу годівлі виробничо-вікових груп нутрій в сучасних умовах господарювання. Велика увага в нутріївництві приділяється організації раціональної годівлі та забезпеченню тварин необхідними поживними речовинами для отримання високої продуктивності й якості продукції. Дотримання системи годівлі і режимів згодовування кормів залежно від фізіологічного стану протягом усього виробничого періоду сприяє покращенню показників продуктивності та якості хутра. Здатність вчасно заготовлених кормів забезпечувати всі рівні живлення нутрій і сприяє економному їх витрачанню на виробництво продукції The article presents the results of the analysis of production and feeding nutria age groups in the contemporary economy. Important role in study of nutria given to the organization and to ensure rational feeding animals with essential nutrients to achieve high productivity and product quality. Compliance with feeding systems and modes of feeding forages depending on the physiological state throughout the entire production period helps to improve performance and quality of fur. The ability to provide timely harvested forages all levels of nutrition nutria is to maintain all vital functions of the animal organism, promotes economic expenditure on fodder production Изложены результаты проведенного анализа кормления производственно-возрастных групп нутрий в современных условиях хозяйствования. Важная роль в нутриеводстве отводится организации рационального кормления и обеспечению животных необходимыми питательными веществами для получения высокой производительности и качества продукции. Соблюдение системы кормления и режимов скармливания кормов в зависимости от физиологического состояния на протяжении всего производственного периода способствует улучшению показателей производительности и качества меха. Способность вовремя заготовленных кормов обеспечивать все уровни питания нутрий ведет к поддержанию всех жизненных функций организма животных, способствует экономному расходованию кормовuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНауковий вісник НУБіПuk_UA
dc.subjectнутріїuk_UA
dc.subjectкормuk_UA
dc.subjectобмін речовинuk_UA
dc.subjectсистема годівліuk_UA
dc.subjectнутрииuk_UA
dc.subjectкормuk_UA
dc.subjectобмен веществuk_UA
dc.subjectсистема кормленияuk_UA
dc.subjectnutriauk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectmetabolismuk_UA
dc.subjectfeeding systemuk_UA
dc.titleАналіз годівлі нутрій в сучасних сільськогосподарських підприємствах Україниuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of feeding nutria in modern agricultural enterprises of Ukraineuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 636.084.41:636.932uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_hodivli.pdf297,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.