Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4429
Назва: Септоріоз пшениці м’якої озимої
Інші назви: Septoria of soft winter wheat
Автори: Демидов, Олександр Анатолійович
Муха, Тетяна Іванівна
Заїма, Олексій Андрійович
Demidov, Alexander
Mukha, Tatiyana
Zaiіma, Oleхii
Ключові слова: септоріоз;стійкість сортів;шкодочинність;селекція;septoria;resistance of varieties;harmfulness;selection
Дата публікації: лют-2020
Видавництво: Журнал "Пропозиція"
Бібліографічний опис: Демидов О.А. Септоріоз пшениці м’якої озимої / О.А. Демидов, Т.І. Муха., О.А. Заїма // Пропозиція. - 2020. - №2. - С. 80-82
Короткий огляд (реферат): Нарощування виробництва зерна та підвищення ефективності зернового комплексу є одним із найважливіших напрямів розвитку сільського господарства України. Надзвичайно важливим резервом збільшення обсягів виробництва зерна є істотне поліпшення фіто санітарного стану посівів – зниження пошкоджуваності посівів фітофагами та уражуваності збудниками хвороб
Опис: Extension grain of production and increasing the efficiency of the grain complex is one of the most important areas of agriculture development in Ukraine. An extremely important reserve for increasing grain production is a significant improvement in the phytosanitary status of crops –reducing the damage to crops by the phytophages and the incidence of pathogens
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4429
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Septorioz pshenytsi.pdf388,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.