Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4429
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемидов, Олександр Анатолійович-
dc.contributor.authorМуха, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorЗаїма, Олексій Андрійович-
dc.contributor.authorDemidov, Alexander-
dc.contributor.authorMukha, Tatiyana-
dc.contributor.authorZaiіma, Oleхii-
dc.date.accessioned2020-02-27T11:00:03Z-
dc.date.available2020-02-27T11:00:03Z-
dc.date.issued2020-02-
dc.identifier.citationДемидов О.А. Септоріоз пшениці м’якої озимої / О.А. Демидов, Т.І. Муха., О.А. Заїма // Пропозиція. - 2020. - №2. - С. 80-82uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4429-
dc.descriptionExtension grain of production and increasing the efficiency of the grain complex is one of the most important areas of agriculture development in Ukraine. An extremely important reserve for increasing grain production is a significant improvement in the phytosanitary status of crops –reducing the damage to crops by the phytophages and the incidence of pathogensuk_UA
dc.description.abstractНарощування виробництва зерна та підвищення ефективності зернового комплексу є одним із найважливіших напрямів розвитку сільського господарства України. Надзвичайно важливим резервом збільшення обсягів виробництва зерна є істотне поліпшення фіто санітарного стану посівів – зниження пошкоджуваності посівів фітофагами та уражуваності збудниками хворобuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖурнал "Пропозиція"uk_UA
dc.subjectсепторіозuk_UA
dc.subjectстійкість сортівuk_UA
dc.subjectшкодочинністьuk_UA
dc.subjectселекціяuk_UA
dc.subjectseptoriauk_UA
dc.subjectresistance of varietiesuk_UA
dc.subjectharmfulnessuk_UA
dc.subjectselectionuk_UA
dc.titleСепторіоз пшениці м’якої озимоїuk_UA
dc.title.alternativeSeptoria of soft winter wheatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Septorioz pshenytsi.pdf388,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.