Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4329
Title: Інтенсифікація стерилізації фруктових консервів
Other Titles: Intensification of sterilization of fruit preserves
Authors: Fedorov, Vladymy
Kepko, Oleg
Кепко, Valentyna
Lisovyi, Ivan
Luzan, Petro
Федоров, Володимир Гаврилович
Кепко, Олег Ігорович
Кепко, Валентина Миколаївна
Лісовий, Іван Олександрович
Лузан, Петро Григорович
Keywords: інтенсифікація;стерилізація;фруктові консерви;скляні банки;автоклав;тепломір;intensification;sterilization;canned fruits;glass jars;autoclave;thermometer
Issue Date: 27-Dec-2019
Publisher: Izdevnieciba «Baltija Publishing»
Citation: Інтенсифікація стерилізації фруктових консервів / В.Г. Федоров, О.І. Кепко, В.М. Кепко, І.О. Лісовий, П.Г. Лузан // International scientific and practical conference «Science, engineering and technology: global and current trends»: Conference proceedings, December 27–28, 2019. - Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2019. - Р. 93-94.
Abstract: Досліджували найпростішу можливість інтенсифікації підведення та відведення під час стерилізації фруктових консервів в скляних банках СКО-83-1. Виходили із припущення, що сироп та ягоди чи плоди будуть швидше прогріватися та охолоджуватися, якщо банки в автоклаві розташовувати не вертикально, а горизонтально.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4329
ISBN: 978-9934-588-23-5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
intensyfikaciya.pdf416,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.