Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4329
Назва: | Інтенсифікація стерилізації фруктових консервів |
Інші назви: | Intensification of sterilization of fruit preserves |
Автори: | Fedorov, Vladymy Kepko, Oleg Кепко, Valentyna Lisovyi, Ivan Luzan, Petro Федоров, Володимир Гаврилович Кепко, Олег Ігорович Кепко, Валентина Миколаївна Лісовий, Іван Олександрович Лузан, Петро Григорович |
Ключові слова: | інтенсифікація;стерилізація;фруктові консерви;скляні банки;автоклав;тепломір;intensification;sterilization;canned fruits;glass jars;autoclave;thermometer |
Дата публікації: | 27-гру-2019 |
Видавництво: | Izdevnieciba «Baltija Publishing» |
Бібліографічний опис: | Інтенсифікація стерилізації фруктових консервів / В.Г. Федоров, О.І. Кепко, В.М. Кепко, І.О. Лісовий, П.Г. Лузан // International scientific and practical conference «Science, engineering and technology: global and current trends»: Conference proceedings, December 27–28, 2019. - Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2019. - Р. 93-94. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджували найпростішу можливість інтенсифікації підведення та відведення під час стерилізації фруктових консервів в скляних банках СКО-83-1. Виходили із припущення, що сироп та ягоди чи плоди будуть швидше прогріватися та охолоджуватися, якщо банки в автоклаві розташовувати не вертикально, а горизонтально. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4329 |
ISBN: | 978-9934-588-23-5 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
intensyfikaciya.pdf | 416,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.