Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4329
Назва: Інтенсифікація стерилізації фруктових консервів
Інші назви: Intensification of sterilization of fruit preserves
Автори: Fedorov, Vladymy
Kepko, Oleg
Кепко, Valentyna
Lisovyi, Ivan
Luzan, Petro
Федоров, Володимир Гаврилович
Кепко, Олег Ігорович
Кепко, Валентина Миколаївна
Лісовий, Іван Олександрович
Лузан, Петро Григорович
Ключові слова: інтенсифікація;стерилізація;фруктові консерви;скляні банки;автоклав;тепломір;intensification;sterilization;canned fruits;glass jars;autoclave;thermometer
Дата публікації: 27-гру-2019
Видавництво: Izdevnieciba «Baltija Publishing»
Бібліографічний опис: Інтенсифікація стерилізації фруктових консервів / В.Г. Федоров, О.І. Кепко, В.М. Кепко, І.О. Лісовий, П.Г. Лузан // International scientific and practical conference «Science, engineering and technology: global and current trends»: Conference proceedings, December 27–28, 2019. - Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2019. - Р. 93-94.
Короткий огляд (реферат): Досліджували найпростішу можливість інтенсифікації підведення та відведення під час стерилізації фруктових консервів в скляних банках СКО-83-1. Виходили із припущення, що сироп та ягоди чи плоди будуть швидше прогріватися та охолоджуватися, якщо банки в автоклаві розташовувати не вертикально, а горизонтально.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4329
ISBN: 978-9934-588-23-5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
intensyfikaciya.pdf416,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.