Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265
Title: Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами
Other Titles: Flavour profile of butter with bioantioxidants
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Keywords: вершкове масло з біоантиоксидантами;органолептична оцінка;сенсорна характеристика;метод профілю флейвору;дескриптори;butter with bioantioxidants;organoleptic evaluation;sensory characteristics;flavour profile method;descriptors
Issue Date: 2019
Publisher: Полтавська державна аграрна академія
Citation: Загоруй Л.П. Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Г.П. Калініна // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: Збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції 18 – 19 квітня 2019 року . – Полтава, 2019. – С. 52 – 54.
Abstract: Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з біоантиоксидантами методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використати 8 дескрипторів профільного аналізу.
Description: The results of sensory analysis of butter with bioantioxidants by the method of flavour profile are presented. The expediency of its use for estimation of the general impression of butter with fillers is shown. It is suggested to use 8 descriptors of profile analysis.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265
metadata.dc.identifier.udc: 637.23:639.64
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Profil_fleivoru.pdf779,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.