Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265
Title: | Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами |
Other Titles: | Flavour profile of butter with bioantioxidants |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetyana Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Galina |
Keywords: | вершкове масло з біоантиоксидантами;органолептична оцінка;сенсорна характеристика;метод профілю флейвору;дескриптори;butter with bioantioxidants;organoleptic evaluation;sensory characteristics;flavour profile method;descriptors |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Полтавська державна аграрна академія |
Citation: | Загоруй Л.П. Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Г.П. Калініна // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: Збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції 18 – 19 квітня 2019 року . – Полтава, 2019. – С. 52 – 54. |
Abstract: | Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з біоантиоксидантами методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використати 8 дескрипторів профільного аналізу. |
Description: | The results of sensory analysis of butter with bioantioxidants by the method of flavour profile are presented. The expediency of its use for estimation of the general impression of butter with fillers is shown. It is suggested to use 8 descriptors of profile analysis. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.23:639.64 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Profil_fleivoru.pdf | 779,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.