Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/424
Назва: Біохімічний склад та смакові якості плодів дині за умов вирощування у плівкових теплицях на сонячному обігріві
Інші назви: Biochemical composition and taste quality of melon fruit at culti- vation in film greenhouses on solar heating
Автори: Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zinovii
Ключові слова: диня;теплиця;сорт;гібрид;суха розчинна речовина;аскорбінова кислота;нітрати;дегустаційна оцінка;melon;greenhous;variety;hybrid;soluble dry matter;ascorbic acid;tasting score;nitrates
Дата публікації: 2014
Видавництво: Інститут овочівництва і баштанництва НААН
Короткий огляд (реферат): The data on biochemical parameters and tasting score of melon fruit collection nursery in growing conditions in film greenhouses on solar heating. Allocated variety samples with high content of soluble dry matter, sugars and low content of nitrates in fruits. These are as Roxolana F Приведены данные о биохимических показателях и дегустационной оценке плодов коллекционного питомника дыни при условии выращивания в пленочных теплицах на солнечном обогреве. Выделено сортообразцы с высоким содержанием сухого растворимого вещества, сахаров и низким содержанием нитратов в плодах. Это такие, как Roxolana F1, Чайка, Южная звезда, Южанка. Наведено дані про хімічні показники та дегустаційну оцінку плодів колекційного розсадника дині за умови вирощування в плівкових теплицях на сонячному обігріві. Виділено сортозразки з високим вмістом сухої розчинної речовини, загального цукру та низьким вмістом нітратів у плодах. Це такі, як Roxolana F1, Чайка, Южная звезда, Южанка.
Опис: Сич З.Д. Біохімічний склад та смакові якості плодів дині за вирощування у плівкових теплицях на сонячному обігріві / З.Д. Сич, С.М. Кубрак // Овочівництво і баштанництво. – 2014. – Вип. 60. – С. 232-238
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/424
ISSN: 0131-006
УДК: 635.611:006.015.5:631.544.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
BIohImIchniy_sklad.pdf301,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.