Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/424
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zinovii-
dc.date.accessioned2018-03-29T09:47:58Z-
dc.date.available2018-03-29T09:47:58Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.issn0131-006-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/424-
dc.descriptionСич З.Д. Біохімічний склад та смакові якості плодів дині за вирощування у плівкових теплицях на сонячному обігріві / З.Д. Сич, С.М. Кубрак // Овочівництво і баштанництво. – 2014. – Вип. 60. – С. 232-238-
dc.description.abstractThe data on biochemical parameters and tasting score of melon fruit collection nursery in growing conditions in film greenhouses on solar heating. Allocated variety samples with high content of soluble dry matter, sugars and low content of nitrates in fruits. These are as Roxolana F Приведены данные о биохимических показателях и дегустационной оценке плодов коллекционного питомника дыни при условии выращивания в пленочных теплицах на солнечном обогреве. Выделено сортообразцы с высоким содержанием сухого растворимого вещества, сахаров и низким содержанием нитратов в плодах. Это такие, как Roxolana F1, Чайка, Южная звезда, Южанка. Наведено дані про хімічні показники та дегустаційну оцінку плодів колекційного розсадника дині за умови вирощування в плівкових теплицях на сонячному обігріві. Виділено сортозразки з високим вмістом сухої розчинної речовини, загального цукру та низьким вмістом нітратів у плодах. Це такі, як Roxolana F1, Чайка, Южная звезда, Южанка.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут овочівництва і баштанництва НААНuk_UA
dc.subjectдиняuk_UA
dc.subjectтеплицяuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectгібридuk_UA
dc.subjectсуха розчинна речовинаuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk_UA
dc.subjectmelonuk_UA
dc.subjectgreenhousuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjecthybriduk_UA
dc.subjectsoluble dry matteruk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjecttasting scoreuk_UA
dc.subjectnitratesuk_UA
dc.titleБіохімічний склад та смакові якості плодів дині за умов вирощування у плівкових теплицях на сонячному обігрівіuk_UA
dc.title.alternativeBiochemical composition and taste quality of melon fruit at culti- vation in film greenhouses on solar heatinguk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc635.611:006.015.5:631.544.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
BIohImIchniy_sklad.pdf301,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.