Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4223
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2020-02-13T10:24:20Z-
dc.date.available2020-02-13T10:24:20Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationДимань Т.М. Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй // Молочное дело. – 2008. – № 9. – С.50–51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4223-
dc.descriptionIt was studied the antioxidant activity of different plant additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0,1 %.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено антиокиснювальний вплив рослинних добавок за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectпряні травиuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectокисненість за пробою з тіобарбітуровою кислотоюuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectbioantioxidantsuk_UA
dc.subjectantioxidant activityuk_UA
dc.subjectspeciesuk_UA
dc.titleАнтиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidant potential of plant additives in milk fatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.8.037.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf621,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.