Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4164
Назва: Теоретичні підходи до формування системи продовольчої безпеки
Інші назви: Theoretical approaches to formation of a food safety system
Автори: Артімонова, Ірина Вікторівна
Artimonova, Iryna
Ключові слова: продовольча безпека;food security;виробництво;production;споживання;consumption;самозабезпечення;self–reliance;резервний фонд;reserve;продовольство;food
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Артімонова І. В. Теоретичні підходи до формування системи продовольчої безпеки / І.В. Артімонова // Формування ринкових відносин в Україні. – 2016. – №. 3. – С. 19-23.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто генезис трактування поняття "продовольча безпека". Досліджено ієрархічні рівні забезпечення продовольчої безпеки. Виділено характеристики продовольчого забезпечення для оцінки продовольчої безпеки на різних рівнях. Визначено пріоритетні напрями підвищення рівня продовольчої безпеки.
Опис: The article discusses the genesis of the interpretation of the «food security» concept. Hierarchical levels of food security are investigated. Highlighted characteristics of food supply for the assessment of food security at all levels. The priority directions of improvement of food security are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4164
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teoretychni_pidxody.pdf588,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.