Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4148
Title: Основні стратегічні напрями діяльності вітчизняних підприємств цукропереробної галузі та їх вплив на ефективність розвитку ринку харчових продуктів
Other Titles: Main strategic directions of the activity of home enterprises of sugar processing industry and their influence on the efficiency of the development of the food products market
Authors: Гнєдіч, Валентина Іванівна
Hnyedich, Valentyna
Keywords: стратегічні напрями, підприємства, галузь, цукор, ефективність, харчові продукти;strategic directions, enterprises, branch, sugar, efficiency, food products
Issue Date: 2019
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Гнєдіч В.І. Основні стратегічні напрями діяльності вітчизняних підприємств цукропереробної галузі та їх вплив на ефективність розвитку ринку харчових продуктів. Біла Церква:Білоцерківський національний аграрний університет. 2019. С.4
Abstract: У статті проаналізовано стан вітчизняних підприємств цукропереробної галузі на прикладі ТДВ «Шамраєвський цукровий завод» та визначено основні стратегічні напрями діяльності стосовно налагодження інтеграційних зв’язків та диверсифікації виробництва продукції.
Description: The article analyzes the state of home enterprises of sugar processing branch on the example of the company “Shamraivskyi sugar plant” and determines the main strategic directions of activity concerning establishing integration relations and the diversification of products manufacture.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4148
metadata.dc.identifier.udc: 332.155:664.1(477) Г 56
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osnovni strategichni naprjamy.pdf252,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.